Manyas ve Gönenli karatecileri bünyesinde barındıran Manyas Belediyespor karate takımı, 2025 yılı 1. dönem kuşak sınavlarını Gönen Fahri Dilmaç Spor Salonu'nda düzenledi.
60 karateciye takdir
Dört aylık yoğun bir antrenman sürecinin ardından 60 küçük karateci, hünerlerini sergileyerek izleyenlerden büyük takdir topladı. Manyas Belediyespor karate takımı antrenörleri Cenk Dere ve Emrehan Eğen’in rehberliğinde gerçekleştirilen kuşak sınavlarında, 20 sporcu beyaz kuşaktan sarıya, 5 sporcu sarı kuşaktan turuncuya, 10 sporcu turuncu kuşaktan yeşile, 10 sporcu yeşil kuşaktan maviye, 15 sporcu ise mavi kuşaktan kahverengi kuşağa yükseldi. Ayrıca, 18 sporcu siyah kuşak 1. dan belgelerini alarak bir üst seviyeye geçiş yaptı.
Antrenörler Cenk Dere ve Emrehan Eğen, başarılı sporcularını tebrik ederken, kendilerine her zaman destek olan Manyas Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kudret Eğen ile Gönen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Demirtaş’a teşekkür etti.