Son Mühür - Süper Lig'in köklü kulüplerinden Fenerbahçe'de, Aziz Yıldırım döneminde yöneticilik yapan Mahmut Uslu, sarı-lacivertlilerin sahasında Kayserispor ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Ali Koç’u istifaya çağırdı.

İstifaya davet etti

Fenerbahçe'nin Kayserispor ile 3-3 berabere kalıp Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında lider Galatasaray’ın 5 puan gerisine düşmesinin ardından, kulübün eski yöneticisi Mahmut Uslu’dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

''Algılarla kulüp yönetilmez''

Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe’de asbaşkanlık görevini üstlenen Mahmut Uslu, Kale Arkası YouTube kanalına yaptığı açıklamada Ali Koç ve yönetimini istifaya çağırdı.

Mahmut Uslu, "Kimse Fenerbahçe taraftarını bu kadar üzemez. Algılarla kulüp yönetilmez. Kulübün ruhunu bitirdiler. Fenerbahçe yönetimi ve başkanı derhal istifa etmelidir" şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi