Son Mühür - Mart ayında kalp kapakçığı ameliyatı geçiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görevine ne zaman döneceği merak konusuydu. Bir süredir dinlenen Bahçeli’den beklenen haber geldi.

Bugün mesaiye başlıyor

MHP Ankara İl Başkanlığı, bugün saat 13.00'te Alparslan Türkeş'in anıt mezarında bir anma programı düzenleyecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu programa katılacağı ve sonrasında genel merkezde mesaisine başlayacağı duyuruldu.

En son o toplantıya katılmıştı

Kalp rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir süredir evinde dinleniyor. En son 28 Ocak'ta partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, son 9 haftadır bu toplantıları gerçekleştiremedi. Geçtiğimiz günlerde, nisan ayında düzenlenecek "Siyaset ve Liderlik Okulu" organizasyonuna katılacağı belirtilmişti. Ancak, önümüzdeki hafta yapılacak grup toplantısına katılıp katılmayacağı şimdiden merak ediliyor.

Ameliyat oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mart ayında, 10 yıl önce değiştirilen kalp kapağında görülen dejenerasyon bulguları nedeniyle ameliyat geçirmişti. Hastanedeki tedavisinin ardından evinde dinlenmeye çekildiği belirtilen Bahçeli’nin sağlık durumunun iyi olduğu, MHP tarafından daha önce yapılan açıklamada duyurulmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi