Sakarya'nın Ferizli ilçesinde, bipolar bozukluğu olan M.H. (40) isimli şahıs, okul zilinden rahatsız olduğu gerekçesiyle Rüveyde Güneş İlk-Ortaokulu Müdürü Emrah Coşkun'u (37) boğazından bıçakladı. Olay, ilçede büyük bir şok ve endişe yarattı.

Rahatsızlık nedeniyle okul müdürü hedef oldu

Rahatsızlık nedeniyle okul müdürü hedef oldu

Edinilen bilgilere göre, okulun karşısında ikamet eden ve bipolar bozukluğu teşhisi konulmuş olan M.H., okulun zil seslerinden duyduğu rahatsızlık nedeniyle okula geldi. Doğrudan müdürün odasına yönelen M.H., yanında getirdiği bıçakla Emrah Coşkun'a saldırdı ve boğazını kesti.

Saldırının ardından okulda büyük bir panik yaşanırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı okul müdürü Emrah Coşkun, ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüpheli gözaltında

Saldırıyı gerçekleştiren M.H., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastanede tedavi altına alınan okul müdürü Emrah Coşkun'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Olayın ardından okulda güvenlik önlemleri artırıldı

Saldırının ardından Rüveyde Güneş İlk-Ortaokulu'nda güvenlik önlemleri artırıldı. Okul yönetimi, öğrencilerin ve personelin güvenliği için gerekli tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.

Kaynak: İHA