Son Mühür-  Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Güney Temiz, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

Temiz'in vefatının ardından taziye mesajı paylaşan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "Acaba hala sende ‘eküri’ diye mi kayıtlıyım?  Hayatımdaki ilk ortağım; en çok kavga ettiğim adam" ifadelerini kullandı. 

caba hala sende ‘eküri’ diye mi kayıtlıyım?

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'nin yakın arkadaş olan Güney Temiz'in vefat haberi sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Eşki, "Bizim Güney mi? Bizim Güney mi? Bizim Güney mi? Evet bizim Güney... Bu sabah böyle geçti. Bana bu metni yazdıran hayata aşk olsun. Sana mı yanayım ekürim yoksa birlikte kurduğumuz hayallere mi? İlk aldığın arabanın plakası hala aklımda; 9 yıldır aramadığım numaran hala ezberimde. Acaba hala sende ‘eküri’ diye mi kayıtlıyım?  Hayatımdaki ilk ortağım; en çok kavga ettiğim adam... Çok özlemişim seni..." ifadelerine yer verdi. 
 

Muhabir: BERİVAN KAYA