Son Mühür / Seçil Ünlü - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin denizcilik şirketi İZDENİZ, bu yıl 11. kez düzenlenecek Urla Enginar Festivali için özel vapur seferleri başlatacak.
Yalnızca bilet ile geçiş sağlanacak
Festivalin 25-27 Nisan tarihlerinde yapılacak etkinlikleri için seferlerin bilet satışları başladı. Karşıyaka ve Konak iskelelerinden yapılacak tek yön seferlerin fiyatı 150 TL olarak belirlendi. Biletler yalnızca online platform olan "biletizdenizcomtr" web adresi üzerinden temin edilebilecek.
Sefer günü ya da öncesinde iskele gişelerinden veya turnikelerden kart ile geçiş yapılması mümkün olmayacak. Ayrıca, indirimli ve ücretsiz kartlar bu seferlerde geçerli olmayacak.
Sefer detayları belli oldu
İZDENİZ'in Urla Enginar Festivali için düzenleyeceği vapur seferlerinin detayları ise şu şekilde oldu:
Urla’ya gidiş seferi Karşıyaka’dan 09:00'da başlayacak. Konak’tan 09:20'de yolcu alacak olan vapur, 10:30’da Urla’ya ulaşacak. Dönüş ise 20:00’de Urla’dan hareket ederek, 21:10’da Konak’a varacak ve son olarak 21:30’da Karşıyaka’ya ulaşacak.
Ayrıca, Urla’ya yapılacak vapur seferlerinin festival alanına daha kolay erişim sağlanabilmesi amacıyla ESHOT otobüsleri ile destekleneceği de bildirildi.