Son Mühür / Seçil Ünlü - İki gün süresince saat 13.00 ile 20.00 arasında minik katılımcıları ağırlayacak olan renkli ve heyecan dolu etkinliklerle dolu şenlik, çeşitli oyun alanları, aktiviteler ve sürprizlerle çocuklara bayram coşkusu sunacak. 

Çocuk tiyatrosu, şişme oyun parkurları, palyaçolar, yüz boyama, bubble şov, sosis balon, patlamış mısır, pamuk şeker gibi eğlenceli etkinliklerin yanı sıra daha pek çok sürpriz ziyaretçilerini bekleyecek.

"Tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz"Çiğli 23 Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu, özel bir şenliğe dönüştürmenin heyecanını yaşayan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, şenlik için tüm çocukları davet etti.

Başkan Onur Emrah Yıldız, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, çocuklarımız için unutulmaz bir şenliğe dönüştürmenin heyecanını yaşıyoruz. 19-20 Nisan tarihlerinde Kaymakamlık karşısındaki Büyük Park’ta düzenleyeceğimiz Çocuk Şenliği’ne tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz. 

Şenliğimizde; oyun alanlarından eğlenceli etkinliklere, yüz boyamadan sürpriz gösterilere kadar pek çok renkli etkinlik yer alacak. Amacımız, çocuklarımızın bu özel gününü doyasıya yaşamalarını sağlamak ve onlara unutamayacakları bir bayram armağan etmek. 

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü, onların neşesi ve kahkahalarıyla taçlandırmak istiyoruz. Tüm hemşehrilerimi çocuklarımızla birlikte bu güzel buluşmaya davet ediyorum.” dedi.

Muhabir: SEÇİL ÜNLÜ