Son Mühür/ Ayşegül Koç- Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde 'Pembe' karakterine hayat veren usta oyuncu Sibel Taşçıoğlu, senaryodaki hikayesinin sona ermesiyle diziye veda etti.
Taşçıoğlu’nun ayrılığı sosyal medyada geniş yankı bulurken, dizideki ekiple vedalaşmak için pasta kesildiği öğrenildi.
Senaristi takipten çıkardı
Sibel Taşçıoğlu’nun diziden ayrılmasının ardından yaptığı hareket, hayranlarını şaşkına çevirdi. Taşçıoğlu, dizinin senaristi Zeynep Gür’ü Instagram hesabından takipten çıkardı.
Senarist Zeynep Gür’den açıklama
Sosyal medyadaki beklenmedik hamleye dizinin senaristi Zeynep Gür’den yanıt gecikmedi. Gür yaptığı açıklamada;
“Ben de takipten çıktığını haberlerden öğrendim. Bu bir hikaye meselesiydi. Hep profesyonel düşündüm ve böyle devam edecek. Dizi mantığında hikaye esastır.
Amacımız hikayeyi otuz bölüm daha devam ettirmek. Kendisi şahane bir oyuncu. Ancak tepkilerin sosyal medyadan verilmesini biraz çocukça buluyorum.” dedi.
Takip krizi
Sibel Taşçıoğlu’nun performansıyla izleyiciye kendisini hayran bıraktığı ‘Pembe’ karakterine veda etmesi, Kızılcık Şerbeti hayranlarını üzdü.
Sosyal medya kullanıcıları, ayrılığın perde arkasına dair farklı iddiaları gündeme getirirken, senarist ve Taşçıoğlu arasında yaşanan ‘takip krizi’ merak uyandırdı.