UEFA Avrupa Ligi'nde uzatma dakikalarında Lyon'u 5-4 mağlup ederek büyük bir zaferle tur atlayan Manchester United, bu kez Premier Lig'de evinde Wolverhampton Wanderers'ı ağırladı ancak sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı.

Avrupa Ligi'ndeki galibiyetin moraliyle sahaya çıkan Manchester United, karşılaşmanın ilk yarısında gol bulmakta zorlandı ve devre golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda da gol sesi uzun süre çıkmazken, 77. dakikada Wolves önemli bir fırsat yakaladı. Cunha'nın ceza sahası çizgisi önünde düşürülmesiyle konuk ekip tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

Topun başına geçen Sarabia, şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Wolverhampton'a galibiyeti getiren golü kaydetti. Bu gol, Kırmızı Şeytanlar için adeta soğuk duş etkisi yarattı.

Bu mağlubiyetle birlikte Manchester United, bu sezonki 15. yenilgisini alarak 38 puanda kaldı. Öte yandan, üst üste 5. galibiyetini elde eden Wolverhampton Wanderers ise puanını 38'e yükselterek rakibiyle puanları eşitledi.

Kaynak: Haber Merkezi