Son Mühür- Hem İstanbul'un hem de Türkiye'nin gündemi Marmara'da yaşanan deprem fırtınası oldu. En büyüğü 6.2 büyüklüğünde olan ve artçı sarsıntıları bile 5.9, 4.9, 4.8 ve 4.4 gibi hissedilir büyüklükte olan deprem fırtınası sonrası CHP'den 23 Nisan'a özel olarak gerçekleştirilecek olan Ulusal Egemenlik Yürüyüşü'yle ilgili iptal kararı geldi.
Sahada takip ediyoruz...
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İstanbul'da saat 12.49'da Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından bugün yapacakları Ulusal Egemenlik Yürüyüşü'nü iptal ettiklerini duyurdu.
İstanbul Büyükşehir Belediyemiz süreci AKOM'da, bizler de sahada takip ediyoruz. Dileğimiz hiçbir vatandaşımızın can ve mal kaybı yaşamaması, böylesi bir afetin tekrarlanmamasıdır. Bir kez daha geçmiş olsun." mesajı veren Çelik'in duyurusu şöyle: