Son Mühür / Atakan Başpehlivan Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, geçtiğimiz haftalarda tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun serbest bırakılması için başlayan imza süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, imza sürecinin Konak'taki yansımalarından bahsetti.

Ozan Ali İlgazi: Vatandaşların ilgisi çok yoğun

Ozan Ali İlgazi: Vatandaşların ilgisi çok yoğun

Başta Üçyol ve Alsancak olmak üzere Konak'ta yedi ayrı bölgede stant açtıklarını ve vatandaşların ilgisinin çok yoğun olduğunu vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, konuyla ilgili çalışmaların yoğun bir şekilde devam edeceğini aktararak, "İnsanlar, biz çağrıda bulunmadan kendileri gelip imza veriyorlar. Biz şu anda ilçemiz sınırlarımız içerisinde bulunan;

Üçyol, Karantina, Kemeraltı, Alsancak ve İzmir Park olmak üzere toplam yedi bölgede stant açtık, ilçe örgütümüzle birlikte çalışmalarımız devam ediyor, vatandaşların ilgisinin çok yoğun olduğunu görüyorum. Destekler hiç bir şekilde kesilmiyor." dedi.

"Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz"

"Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz"

Ayrıca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik haksızlığa karşı CHP'nin ve Konak'ın teyakkuzda olduğunun altını çizen CHP'li Ozan Ali İlgazi, 20 bine yakın imzanın toplandığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na karşı yapılan haksızlığa karşı, Konak teyakkuzda ve ayağa kalkmış durumda, başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun sonuna kadar arkasındayız.

Örgütümüzle ve vatandaşlarımızla birlikte erken seçim taleplerimizi sonuna kadar yineliyoruz. Özellikle vatandaşlarımızdan çok ciddi bir destek ve talep görüyoruz. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. İmza ve stand sürecinin başladığı günden bu yana vatandaşlarımızdan 20 bine yakın imza topladık, rakamlar her geçen gün artıyor."

Muhabir: ATAKAN BAŞPEHLİVAN