Özcan Kutlu U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'na katılan Elazığlı sporcular, önemli dereceler elde ederek kente madalyalarıyla yeniden kazandı.Bursa'da düzenlenen şampiyonada 1.000 metre erkeklerde Elazığ'ı temsil eden Mustafa Tunahan Özdoğan Türkiye ikincisi, Miraç Emir Kaya ise Türkiye beşincisi oldu.
Önemli başarılar kazanıyoruz
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, son dönemde atletizm branşında elde edilen başarıların dikkat çektiği vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:
"Atletizmde son zamanlarda önemli başarılar kazanıyoruz. Sporcularımızın büyük kulübünün ve milli takımların ilerlemesinin çekmeyi başardı. Daha önce EMKA Spor Kulübü ve milli takım sporcusu forvet olarak Elazığlı atletlerin milli takımlarında yarışıyordu."