Son Mühür-  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu siyasetçilerin tutukluluğuna karşı düzenlenen protesto gösterileri devam ederken, Antalya’da gerçekleşen eylemlerde ilginç bir görüntü dikkat çekti. Göstericiler arasında yer alan bir kişinin "Pikachu" kostümüyle polisten kaçtığı anlar sosyal medyada hızla yayıldı.

Sosyal medyada viral oldu

Sosyal medyada viral oldu

Eylemler sırasında polisin müdahalesinden kaçarken görüntülenen ve daha sonra polislerle poz verdiği anlar da kameralara yansıyan Pikachu kostümlü eylemci, sosyal medyada gündeme oturdu. Görüntüler, kullanıcılar tarafından esprili paylaşımlarla kısa sürede viral hale geldi.

CHP'den mizahi paylaşım

CHP'den mizahi paylaşım

Söz konusu görüntüleri resmi X hesabından paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi İletişim hesabı, "Pikachu’yu bile etkileyen biber gazı sana bana ne yapmaz!" ifadelerine yer verdi. Paylaşım, çok sayıda kullanıcı tarafından beğenilirken, bazı çevreler tarafından ise eleştirildi.

Farah Zeynep Abdullah’tan CHP’ye tepki

CHP’nin paylaşımına tepki gösteren oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partiyi sert bir dille eleştirdi. Abdullah, "Siz önce öğrencileri koruyun sonra çok istiyorsanız şaka da yaparsınız" ifadelerini kullanarak, partinin tutumunu sorguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ