İzmir'in Ödemiş ilçesinde, Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen yangında 3 yaşındaki bir çocuğu ağır yaraladı. Yangın, Havva Tosuncuk'a ait bir apartman dairesinde çıktı. Yangının sebebi ise net değil.

Yangın kısa sürede kontrol altına alındı

3 yaşındaki çocuk alevler arasında kaldı!-1

Yangın ihbarı üzerine, olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi. Dumandan etkilenen Havva Tosuncuk, 3 yaşındaki oğlu Salih Hüdai Gökçe'yi kucağına aldı. Zor da olsa evden çıkmayı başardı. İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangının, sobadan kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Vücudunda ciddi yanıklar tespit edildi

A A 20250321 37410786 37410785 I Z

Yangın sonrasında sağlık ekiplerinin müdahalesiyle, Gökçe'nin vücudunda ciddi yanıklar olduğu tespit edildi. İlk müdahalesi yapılan çocuk, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tedavisinin ardından, Gökçe, tedaviye devam edilmek üzere Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: AA