Son Mühür / Atakan Başpehlivan AK Parti Kemalpaşa Meclis Üyesi Recep Tayyip Taslak, Başkan Mehmet Türkmen'e çağrıda bulunarak, "Sayın başkanı 'Servisçilik ve Yemekçilik' sevdasından vazgeçip belediye başkanlığının kendisine yüklediği sorumlulukları yerine getirmeye davet ediyoruz." diye konuştu.

"Mehmet Türkmen ve aynı kötü alışkanlıklar devam ediyor"

Yayınladığı açıklamada Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen'in kötü alışkanlıklarına devam ettiğinin altını çizen AK Partili Recep Tayyip Taslak, "Aynı Ulu-Bel Tur, aynı Mehmet Türkmen ve aynı kötü alışkanlıklar devam ediyor.

Bu şirketler üzerinden Kemalpaşa’da yer alan fabrikaların servis işleri, catering hizmeti vs diğer sektörlerle ilgili süreçleri ve buradan doğacak satış ve fatura işlemlerini belediye şirketleri tarafından gerçekleştirme süreci var. Ama burada asıl en önemli konu şu şekilde; Başkan Türkmen’in bu süreçleri çözme yöntemi." dedi.

"Akıl tutulmasından başka bir şey değil"

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen'in talimatıyla Kemalpaşa'daki bazı fabrika sahiplerinin aranarak, tehdit edildiğini iddia eden AK Partili Taslak, söz konusu yaklaşımın doğru olmadığını belirterek, "Zoraki bir şekilde bazı fabrika sahiplerinin bu konuda telefonla arayıp sıkıştırılması ve gayri ahlaki bir şekilde tehdit edilmesi gibi bir durum söz konusudur.  ‘Servis işini bize vereceksin. Mevcut sözleşmeni fesih edeceksin. Yoksa belediye eliyle size ceza keserim’ demesi ve göz korkutma.

Bu yaklaşım doğru değildir. Bu aynı zamanda Kemalpaşalı bazı esnafları ve fabrikaları bitirme projesidir. Mehmet Türkmen bu yönetimi ile 'Belediye Başkanlığı yerine Şirket Müdürlüğüne' talip olmasıdır. Kemalpaşa’nın birçok sorunu varken başkan Mehmet Türkmen’in farklı amaçlarda olması akıl tutulmasından başka bir şey değildir." diye konuştu.

"Sorumlulukları yerine getirmeye davet ediyoruz"

Belediye eliyle sanayicinin tehdit ediliyor olmasının Kemalpaşa'ya yapılan en büyük ihanet olduğunun altın çizen AK Partili Recep Tayyip Taslak, Başkan Türkmen'e çağrıda bulunarak, şu ifadeleri kullandı: "Eski alışkanlıkların yeniden ortaya çıkması, Belediye eliyle sanayicinin tehdit ediliyor olması Kemalpaşa’ya yapılan en büyük ihanettir.  

Artık Mehmet Türkmen’in geçmişteki kötü alışkanlıkları bırakması gerektiğini hatırlatma vaktinin geldiğini düşünüyoruz.  Sayın başkanı 'Servisçilik ve Yemekçilik' sevdasından vazgeçip belediye başkanlığının kendisine yüklediği sorumlulukları yerine getirmeye davet ediyoruz."

Muhabir: ATAKAN BAŞPEHLİVAN