Son Mühür- Bir süre önce mide ağrısı şikayetiyle doktora başvuran Tanyeli'ye pankreas kanseri teşhisi konulmuştu. Hastalığı öğrenmesinin ardından büyük bir mücadele veren sanatçı, yaklaşık 2,5 yıl boyunca tedavi gördü. Zorlu sürece rağmen hayata bağlılığı ve mücadelesiyle takdir toplayan Tanyeli, hastalığa karşı verdiği savaşı kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Ailesi ve Sevenleri Yasta

Ailesi ve Sevenleri Yasta

Sanatçının vefat haberinin ardından ailesi, dostları ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı. Haberi duyan yakınları hastaneye akın ederken, Tanyeli’nin ani kaybı sanat camiasında da derin bir yasa neden oldu. Sevenleri, onun güler yüzünü ve pozitif enerjisini hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tanyeli’nin cenaze namazı, öğle namazına müteakip İstanbul Zincirlikuyu Camii’nde kılındı. Cenaze töreni öncesinde ailesi, yakınları ve sanat camiasından birçok isim camiye akın etti. Sanatçının tabutu, eşi İlker Sünnili ve oğlunun omuzlarında camiye getirildi. Törende ailesi ve dostları gözyaşlarını tutamazken, Tanyeli’nin eşi İlker Sünnili duygu dolu açıklamalarda bulundu.

Ünlü İsimler Akın Etti

Cenaze törenine sanat ve eğlence dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Tanyeli'yi son yolculuğunda yalnız bırakmayanlar arasında Yonca Evcimik, Nuri Alço, Safiye Soyman, Pınar Eliçe, Melek Baykal, Deniz Seki, Ayşe Yıldız ve Ayşegül Yıldız gibi isimler yer aldı. Törende duygusal anlar yaşanırken, sanatçının sevenleri gözyaşlarıyla Tanyeli’ye veda etti.

 ‘Beni Neden Bıraktın?’

 ‘Beni Neden Bıraktın?’

Törende konuşan İlker Sünnili, büyük bir mücadele verdiklerini ifade ederek, "İki buçuk senedir insan üstü bir savaş verdik. Ama maalesef şu an burada o yok. Ben hala savaş halindeyim ama o yok. Hala konuşuyorum, ‘Bak, ben devam ediyorum. Neden bıraktın?’ diye soruyorum. Çok iyi bir anne, harika bir eşti. Hepimizin başı sağ olsun. Allah nurlar içinde yatırsın." sözleriyle duygularını paylaştı.

Tanyeli’nin cenazesi, Zincirlikuyu Camii’nde kılınan namazın ardından Bodrum’da bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ