Son Mühür / Osman Günden - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın yeni yıl ile birlikte başlattığı kapsamlı asfalt yenileme çalışmaları, kent genelinde hızla ilerliyor. 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve İZBETON ekiplerinin koordinasyonunda yürütülen bu çalışmalar, Gürçeşme Caddesi’nde de devam ediyor. Ekipler, Gürçeşme Caddesi ile birlikte 1172, 1140, 2215, 1433, 2201/1 sokaklar ve Gaziler Caddesi yan yolunda asfalt dökme ve kaldırım düzenlemeleri yapmaya başladı.

Gürçeşme’de ulaşım konforu artacak gürçeşme yol çalışması

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Merkez Yol İşleri Şube Müdürü Suat Öztürk, “Başkanımızın talimatları doğrultusunda kent genelinde başlattığımız asfaltlama çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Şu an Gürçeşme Caddesi’nde çalışıyoruz. Altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızı hızlı bir şekilde yeniliyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında Gürçeşme Caddesi’ndeki araç ve yaya trafiği daha konforlu hale gelecek” diye konuştu.

İzmir’in 5 ilçesinde asfaltlama çalışmaları sürüyor gürçeşme asfalt çalışması

Kent genelindeki asfaltlama seferberliğinin devam ettiğini belirten Suat Öztürk, “Buca, Çiğli, Karabağlar, Konak ve Karşıyaka olmak üzere 5 ilçede asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. 

İlçe belediyelerimizle koordinasyon halinde, ana yollar öncelikli olmak üzere planlama yapıyoruz. Yurttaşlarımızdan da çok güzel dönüşler alıyoruz. Yapılan çalışmalardan memnunlar. Tüm cadde ve sokakları konforlu bir İzmir hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: OSMAN GÜNDEN