İzmir’de, yasaklı madde ile mücadele amacıyla düzenlenen operasyonlarda polis ekipleri önemli bir başarıya imza attı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 22-27 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarla yasaklı madde ticareti yapan kişilere yönelik baskınlar düzenledi.

9 Bin 811 zehirli hap ve silah ele geçirildi

Özellikle Örnekköy ve Cumhuriyet Mahalleleri’nde tespit edilen adreslere yapılan baskınlarda, polis ekipleri geniş çaplı aramalar gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlar sonucunda, 9 bin 811 adet yasaklı madde ile 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Bu bulgular, operasyonların başarıyla sonuçlandığını ortaya koydu.

Tutuklama Fotoğrafı-1

5 kişi gözaltına alındı, 2 şüpheli tutuklandı

Operasyonlar sırasında gözaltına alınan 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. H.V. (29), S.D. (24) ve A.A. (24) çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.B. (29) ve D.A. (34) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir Emniyeti, yasaklı maddeyle mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini belirterek, bu tür operasyonların artarak süreceğini açıkladı.

Kaynak: İHA