Son Mühür/Merve Turan- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda CHP yönetiminin söylemlerini sert bir dille eleştirdi. Çelik, “Demokratik protesto bir haktır ancak CHP yönetiminin kullandığı dil, demokratik protesto dili değildir” ifadelerini kullandı.

Sessiz kalındı!

Çelik, CHP’li bazı isimlerin aylar öncesinden kendi partilerine yönelik yolsuzluk iddialarını gündeme getirdiğini hatırlatarak, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve parti yönetiminin bu iddialar karşısında sessiz kaldığını belirtti.

Gençleri sokağa çağırmakla suçladı

CHP yönetiminin siyasi sorumluluktan kaçındığını vurgulayan Çelik, partinin kendi iç sorunlarını örtbas etmek için gençleri sokağa çağırdığını öne sürdü. Çelik, demokratik protesto hakkının, CHP içerisindeki iç çekişmeleri bastırmak amacıyla kullanıldığını savundu.

Izmir Imamoğlu Eylem

"CHP sınıfta kaldı"

Çelik, CHP yönetiminin demokratik siyaset anlayışından uzaklaştığını ve bu konuda bir kez daha sınıfta kaldığını ifade etti. CHP’nin temel sorununun "siyasetsizlik" olduğunu vurgulayan Çelik, parti yönetiminin kamuoyuna net bir şekilde açıklama yaparak, kendi içlerinden çıkan yolsuzluk iddialarına yanıt vermesi gerektiğini söyledi.
 

Muhabir: MERVE TURAN