Son Mühür / Osman Günden - Atatürk Mahallesi'ndeki Pazaryeri, kışın yağmur ve soğuktan, yazın ise aşırı güneşten korunmak amacıyla etrafı duvarlarla çevrilip tamamen kapatıldı. Yapılan iyileştirmelerle, pazar alanı daha fonksiyonel bir hale getirildi. 

EVKA-3 Pazaryeri'nde ise hasar gören duvarlar onarılıp, yeni boyalarla yenilendi; eskimiş demir korkuluklar değiştirilip, tuvaletler modernize edilerek daha hijyenik bir duruma getirildi.

"Temiz ve konforlu olması bizim önceliklerimiz arasında”Atatürk Mahallesi

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, pazaryerlerindeki yenileme çalışmaları hakkında şu açıklamalarda bulunarak, "Pazaryerleri, sadece alışveriş yapılan alanlar değil; aynı zamanda Bornovalılar için birer sosyal buluşma noktası. 

Bu alanların modern, temiz ve konforlu olması bizim önceliklerimiz arasında. Esnafımızın daha iyi koşullarda satış yapmasını, vatandaşlarımızın ise rahat bir ortamda alışveriş yapmasını sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Vatandaşlardan ve esnaftan teşekkürBornova Atatürk Mahallesi

Yenilenen pazaryerlerinden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Bornova Belediyesi'ne teşekkür etti. Esnaflar, yapılan düzenlemelerle çalışma koşullarının iyileştiğini, ayrıca müşterilerin alışveriş yaparken daha rahat edebildiklerini ifade etti.

Muhabir: OSMAN GÜNDEN