Son Mühür / Ayşegül Koç - Narlıdere Belediyesi, ilçeye yeni sosyal yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Yoğun ilgi gören Emekliler Lokali’nin ikinci şubesi ile gençlerin yeni buluşma noktası olması beklenen Narista Kahve Büfesi, 15 Nisan Salı günü kapılarını açıyor.

Açılış programı saat 12.30’da Ilıca Mahallesi Sarışın Sokak’taki Emekliler Lokali Ilıca Şubesi ile başlayacak. Ardından saat 13.00’te Sahilevleri Mahallesi Gürler Caddesi üzerinde konumlandırılan Narista Kahve Büfesi’nin tanıtımı gerçekleştirilecek. Uygun fiyatlarla hizmet verecek bu iki yeni tesis, Narlıderelilere hem ekonomik hem de keyifli sosyal ortamlar sunacak.

“Çok sevileceğini düşünüyoruz”Emekliler Lokali

Yeni projelerle Narlıdere’nin sosyal hayatını zenginleştirdiklerini belirten Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Ömrünü bu memlekete adayan büyüklerimiz için Çamtepe Mahallemizde hayata geçirdiğimiz, her yaştan komşumuzu ağırladığımız Emekliler Lokalimizi halkımız çok sevdi. Şimdi ikincisini Ilıca Mahallemizde hizmete alıyoruz. 

Yine gençlerimiz, kahve zincirlerinin belirlediği fiyatların çok altında ücret ödeyerek kahvesini alıp sahilde yürüyüş yapabilsin diye Narista büfelerimizin ilkini Sahilevleri Mahallemizde hayata geçiriyoruz. 

Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleriyle hizmet verecek Narista Kahve Büfemizin hem lezzetli kahveleri hem de ekonomik fiyat politikasıyla Emekliler Lokalimiz gibi çok sevileceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

"Narlıdere’mize hayırlı olsun”Narista Kahve Büfesi

Narlıdere Belediyesi’nin sosyal dayanışma odaklı çalışmalarını artırarak sürdürdüğünü ifade eden Başkan Erman Uzun, “Günümüz ekonomik koşullarında vatandaşlarımızın bütçesine destek olmaya ve daha geniş halk kesimlerine yönelik sosyal çalışmaları hayata geçirmeye büyük özen gösteriyoruz. 

Narlıdere Belediyesi olarak, Kent Lokantamızda halkın sofrasını kurmaya devam edeceğiz. Narista büfelerimizle gençlerimizin yanında olacağız. Emekliler Lokalimizle büyüklerimize olan hürmetimizi göstereceğiz. Komşularımızla birlikte çayımızı kahvemizi içeceğimiz, keyifle sohbet edeceğimiz sosyal tesislerimiz şimdiden Narlıdere’mize hayırlı olsun. Tüm komşularımızı açılışımıza bekliyoruz” dedi.

Uygun fiyatlı, kaliteli kahve

Narista Kahve Büfesi, espresso, americano, latte, cappuccino, mocha, macchiato ve sıcak çikolata gibi sıcak içeceklerin yanı sıra tatlılar ve soğuk sandviçlerle de hizmet verecek. 

Emekliler lokali ailesi genişliyor

Kasım 2024’te Çamtepe Mahallesi Asım Bezirci Parkı’nda açılan ve vatandaşların büyük beğeni gösterdiği ilk Emekliler Lokali, sıcak-soğuk içecekler, tatlılar, boyoz, gevrek ve sandviç seçenekleriyle 15 Nisan itibarıyla Ilıca Mahallesi’nde açılacak ikinci şubeyle hizmet verecek ve üçüncü şube için ise Huzur Mahallesi planlamaya alınacak.

Muhabir: AYŞEGÜL KOÇ